Billigare med bingo på nätet

bingo på nätetMånga bingoföreningar hyr lokaler för att samlas och spela tillsammans. För att bli medlem i en bingoförening så måste man betala en medlemsavgift som ska bekosta hyra, inköp av spelmaterial, e.v fika m.m. Detta gör att flera föreningar hamnat i kris då deras medlemsavgifter helt enkelt blivit för dyra. Det finns bingoföreningar där medlemmarna för betala 3000-6000 kr om året bara för att få vara med och spela. Detta kritiseras förstås starkt då det är en förhållandevis mycket dyr avgift. Källa: Folkbladet

Det är billigare att spela bingo på nätet

Man blir inte rik på att spela bingo i en lokal förening, snarare tvärt om.

Det finns heller inget som säger att man blir rik av att spela bingo på nätet men chansen är betydligt högre. Det kostar dessutom ingenting att bli medlem hos en spelsida på nätet, i stället så får man extra pengar i form av bonusar som man kan använda för att spela bingo med. Vinster i nätbingo är också betydligt högre, vissa bingospel har så höga vinster att man kan vinna en mindre förmögenhet som faktiskt kan förändra livet, om inte för en kort stund i alla fall.

Gemenskapen är viktig

Många spelar bingo för den sociala biten och för att vara med i den trevliga gemenskapen på den lokala föreningen. Fördelen med detta är att man får träffa människor och umgås en stund. Men faktum är att gemenskapen på nätet är minst lika stor och trevlig som på en förening, enda skillnaden är att man umgås genom ett chattprogram i stället för att tala direkt till varandra. Det är jättemånga bingospelare som fått vänner för livet genom att spela på nätet, så det finns egentligen ingen anledning varför man inte ska testa att spela bingo på nätet i stället för på föreningen.

 

admin